Το γραφείο μας με υπεύθυνο τον κύριο Τσάφο Νεοκλή βασίζεται σε 2 κύριους πυλώνες: την υποστήριξη του ατομικού χαρτοφυλακίου καθώς και την ανάπτυξη εξωτερικών συνεργατών. Η σύσταση του πρώτου πυλώνα αποτελείται από την γραμματειακή υποστήριξη της κυρίας Γεωργοπούλου Ευγενίας η οποία ελέγχει το τμήμα λογιστηρίου και εκπαίδευσης συνεργατών σε ταμειακές και εισπρακτικές εκκρεμότητες. Παράλληλα, η συντήρηση χαρτοφυλακίου καθώς και η υποστήριξη νέων και υφιστάμενων συνεργατών ελέγχεται από την κυρία Καρασπήλιου Παναγιώτα καθώς και την κυρία Κουτσουράκη Αναστασία.


Στην ανάπτυξη εργασιών και νέων συνεργατών υπεύθυνος για τις περιοχές Ηλείας, Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας είναι ο κύριος Καλογερόπουλος Αριστογείτων ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά και στην ανάπτυξη προσωπικού πελατολογίου.

Για τις περιοχές Αχαίας, Λευκάδος και Κορινθίας υπεύθυνος ανάπτυξης αποκλειστικής συνεργασίας έχει οριστεί ο κύριος Αθανασόπουλος Σωτήριος ο οποίος επί σειρά ετών έχει τελέσει στέλεχος ομαδάρχη με τιμητικές διακρίσεις σε ασφαλιστικούς ομίλους όπως την Metlife ασφαλιστική.


Όλα τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις επαγγελματία συμβούλου, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση κατά τακτά χρονικά διαστήματα στα θέματα εξελίξεων και γνώσης των προιόντων της ασφαλιστικής αγοράς.