Το γραφείο μας ανακοινωνεί την νέα συνεργασία με τα ασφαλιστικά γραφεία του κ. Καρρά Παναγιώτη στην Σπάρτη για ανάπτυξη παραγωγής και συνεργασίων στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την νεά αποκλειστική συνεργασία με το ασφαλιστικό πρακτορείο του κ. Κλέαρχου Χρυσανθακόπουλου στην Πάτρα.

Η AMI BROKERS επεκτείνεται στη Λειβαδιά Βοιωτίας, δημιουργώντας αποκλειστική συνεργασία με το γραφείο του κου Κοσμίδη Γεωργίου σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών.

Πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Τορόντο του Καναδά το 25ο Συνέδριο Επίλεκτων Συνεργατών Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Η AMI πρακτορεύσεις ασφαλειών δημιουργεί την "AMI LIFE" εξελίσσοντας τον κλάδο ζωής. Με συνεχής εκαπιδεύσεις επίλεκτων συνεργατών στα κεντρικά σημεία Πάτρας και Θεσσαλονίκης καθώς και σε κατά τόπους περιοχές (Μεσσηνία, Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Κορινθία, Ηλεία, Πειραιά) δημιουργούνται ομάδες εξειδικευμένων επαγγελματιών για την άμεση και πλήρη ενημέρωση των πελατών τους.

 

Τα ασφαλιστικά μας γραφεία ''Τσάφος και Συνεργάτες'' δίπλα στον αθλητισμό, χορηγία στο παιδικό τμήμα της Αχαϊκής για το τοπικό πρωτάθλημα.

Τα γραφεία μας ανακοινώνουν την επεκτασή τους στην περιοχή του Κιάτου καθώς και Άσσο Κορινθίας με αποκλειστικές συνεργασίες στα γραφεία του κ.Δρίτσα και κας Λαμπροπούλου αντίστοιχα.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Τσάφος Νεοκλής επικεφαλής της AMI Insurance Agency στον δικτυακό τόπο του Patras Events.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την βράβευσή του στο 23ο Συνέδριο της Λισαβόνας για το 2017

Το γραφείο μας ανακοινώνει την δημιουργία νέου καταστήματος αποκλειστικής συνεργασίας στην Πόλη της Καλαμάτας.

 

Το γραφείο μας ανακοινώνει την απονομή του βραβείου Νέας Συνεργασίας 2015.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την δημιουργία νέου καταστήματος στον Άσσο Κορινθίας

Το γραφείο μας ανακοινώνει τη συνεργασία με το επί σειρά ετών διακεκριμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς για την ανάπτυξη συνεργατών στις περιοχές Αρκαδίας και Λακωνίας κ. Μητσάνα Παναγιώτη.

 Το γραφείο μας ανακοινώνει την δημιουργία νέου καταστήματος στην πόλη της Κάτω Αχαίας.

Δείτε εδώ διάφορα άρθρα απο περιοδικά και εφημερίδες που αφορούν διακρίσεις του γραφείου μας.

Από την 25/05/18 ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων του ευρωπαικού κοινοβουλίου γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία δεδομένων σε όλη την Ευρωπαική Ένωση.

Το γραφείο μας εφαρμόζει τον νέο κανονισμό με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας.

Δειτέ εδώ φωτογραφίες απο παλιότερες βραβεύσεις και συνέδρια.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Q Brokers για ανάπτυξη εργασιών και δυναμικού συνεργατών σε πανελλήνιο επίπεδο ομίλου Qatar Insurance Europe

Κατά το έτος 2015 το γραφείο μας συμφώνησε αποκλειστική συνεργασία με τα 6 στο σύνολο καταστήματα της εταιρείας Αφοί Καλογερόπουλοι - Ν. Μπούκαλης για την ανάπτυξη του προσωπικού χαρτοφυλακίου αλλά και εργασιών στις τοπικές αγορές Πύργου - Αμαλιάδας - Λεχαινών - Κυπαρισσίας - Λάλα - Πανόπουλο Ηλείας.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την βράβευσή του στο 24ο συνέδριο της συνεταιριστικής ασφαλιστικής στη  Μπολώνια για το παραγωγικό έτος 2017.

Το γραφείο μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την EUROLIFE ασφαλιστική με σκοπό την ανάπτυξη νέων συνεργατών σε συγκεκριμένες περιοχές ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα ασφάλισης εξειδικευμένων κινδύνων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους και τιμολόγιο.